“Young Adults” of een communie-of lentefeestreportage van ‘Nelle’

Dit mooie leuke gezin ken ik al een hele tijd en ik was dan ook verheugd dat ik Nelle haar communiereportage of lentefeestreportage kon maken. Ik wist wa voor een zotte madam het was en ik zag het al meteen voor me toen Els me vroeg om Nelle haar foto’s te maken.
Zo zag ik ook meteen Kaatje erbij staan, nog zo’n mooie meid. Het heeft wel wat geduurd voor we de papa konden overtuigen 😉 om ook op een paar foto’s te staan zodat we een leuke mooie gezinsfoto konden maken maar het is gelukt 😉 Zalig gewoon.
We hebben ondanks het nog niet zo groene toch voor het Fort van Liezele gekozen, ook omdat Nelle op een schommel gefotografeerd wou worden. Daar met de overhangende takken kon dat geen probleem zijn.
Veel te veel foto’s heb ik van hun, zo’n fotomodellen, nie te doen.
Kijk zeker eens naar hun mooie album waar het volledige verhaal in staat van onze communiereportage, een heel mooi verhaal want zo werk ik graag. Niet de 10 mooiste in een album maar het hele verhaal van begin tot einde.

Dank jullie wel voor deze heel leuke communiereportage.

Bekijk hier ook haar mooie communie-of lentefeestalbum

“Young Adults” of een communie-of lentefeestreportage van ‘Nelle’

Vanaf

  • 111/222
  • Een voorbespreking van hoe we het gaan aanpakken.
  • 30min/1u fotograferen van verschillende poses
  • Een digitale voorstelling van zijn of haar album en het communie- of lentefeestkaartje
  • Mijn ervaring en knowhow krijgen ze er volledig bij.
  • Een backup van alle foto's voor 5 jaar!
  • Tips en Trics om steeds mooi op de foto te staan.

Hoe gaan we te werk ?

Alles is op maat, we bespreken eerst jullie wensen, dat is het belangrijkste. Foto’s maken van je kind zoals jullie het zien. Dan bespreken we de afwerking, en het doel van de foto’s.
Bv. als geschenkjes, van de  lentefeestreportage, voor de grootouders, peter en meter, enz… Dan gaan we 30/60 min foto’s nemen, maar vooral, ons amuseren ;). We maken van hem of haar een topmodel met deze
communiereportage of lentefeestreportage. Na de nabewerking van de foto’s is er een viewingsessie van onze kinderreportage, dan laat ik al het moois zien. Daarna krijgen jullie de foto’s mee in schermresolutie, zodat jullie thuis op jullie gemak alles kunnen herbekijken, daarna kunnen jullie de bestelling plaatsen en binnen de maand werk ik alles af. Kortom de perfecte formule voor een communiereportage of lentefeestreportage.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on google
Share on linkedin
Share on whatsapp

“I have made you and I will carry you; I will sustain you and I will rescue you.”

Vul je dit even in om een afspraak te maken voor een communie-of lentefeestreportage alsjeblief?

Bekijk ook deze andere "young adults" of communie-of lentefeestreportage projecten