“Young Adults” of een communie-of lentefeestreportage van ‘Merel’

Heel fijn als klanten opnieuw een reportage bij me boeken. Zo was het nu ook weer voor Merel en haar zusje opnieuw tijd om te schitteren en ze hebben dat knap gedaan, natuurlijk ook mama en papa niet vergeten, ze hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om een paar leuke en mooie gezinsfoto’s te nemen om in de woonkamer te hangen.
We hebben opnieuw gewerkt op de hobby’s van de communiekant. Daar dient deze communie-of lentefeestreportage voor, het moment of verhaal vast te leggen van hun (dit) moment in hun leven. Bij Merel was de viool en ze heeft ook heel veel interesse in het onderwerp oorlog.
Jullie zullen me al wel kennen dat ik voor speciale kaartjes ga maar soms kan “LESS, MORE ZIJN” hé. In ieder geval kaartjes die eruit springen. Kijk achteraan het album naar haar kaartje.

Ik heb hier natuurlijk weer een heel mooi album van gemaakt, het zijn toch kleine pronkstukjes hoor. Kijk eens naar deze perfecte boekenstand voor op de kast. Misschien wel een leuk geschenk om aan de peter en meter te geven en ideaal voor de grootouders om mee te stoefen 😉 Wist je dat een 2-3-4 de exemplaar 50% korting heeft.
In ieder geval wil ik ze bedanken voor een fijne communie-of lentefeest reportage, we hebben mooi werk geleverd Merel en Marjolein.
Kijk je hier onder even mee?

Locatie: Fort van Liezele

Bekijk hier ook Merel haar mooie album

“Young Adults” of een communie-of lentefeestreportage van ‘Merel’

Vanaf

  • 111/222
  • Een voorbespreking van hoe we het gaan aanpakken.
  • 30min/1u fotograferen van verschillende poses
  • Een digitale voorstelling van zijn of haar album en het communie- of lentefeestkaartje
  • Mijn ervaring en knowhow krijgen ze er volledig bij.
  • Een backup van alle foto's voor 5 jaar!
  • Tips en Trics om steeds mooi op de foto te staan.

Hoe gaan we te werk ?

Alles is op maat, we bespreken eerst jullie wensen, dat is het belangrijkste. Foto’s maken van je kind zoals jullie het zien. Dan bespreken we de afwerking, en het doel van de foto’s.
Bv. als geschenkjes, van de  lentefeestreportage, voor de grootouders, peter en meter, enz… Dan gaan we 30/60 min foto’s nemen, maar vooral, ons amuseren ;). We maken van hem of haar een topmodel met deze
communiereportage of lentefeestreportage. Na de nabewerking van de foto’s is er een viewingsessie van onze kinderreportage, dan laat ik al het moois zien. Daarna krijgen jullie de foto’s mee in schermresolutie, zodat jullie thuis op jullie gemak alles kunnen herbekijken, daarna kunnen jullie de bestelling plaatsen en binnen de maand werk ik alles af. Kortom de perfecte formule voor een communiereportage of lentefeestreportage.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on google
Share on linkedin
Share on whatsapp

“I have made you and I will carry you; I will sustain you and I will rescue you.”

Vul je dit even in om een afspraak te maken voor een communie-of lentefeestreportage alsjeblief?

Bekijk ook deze andere "young adults" of communiereportage / lentefeestreportage projecten