“Young Adults” of een communie-of lentefeestreportage van ‘Lore’

Heel fijn als klanten opnieuw een reportage bij me boeken. Zo was het nu ook weer voor Lore en haar broer opnieuw tijd om te schitteren en ze hebben een mooie reportage met me gemaakt zoals steeds, natuurlijk ook mama en oma mochten even mee op de foto.
Met haar hobby ballet was het niet zo moeilijk om toffe  communie-of lentefeestreportage foto’s te nemen en zo het moment of verhaal vast te leggen van haar (dit) moment in haar leven. En met die bos krullen, man man, hoe mooi was ze niet. Het Ballet gebeuren zegt me wel iets en moesten er nog ballerina’s zijn die op de foto willen, dan mogen ze gerust iets laten weten. Ik heb nog wel een paar ideetjes.

Ik heb hier natuurlijk weer een heel mooi album van gemaakt, het zijn toch kleine pronkstukjes hoor. Kijk eens naar deze perfecte boekenstand voor op de kast. Misschien wel een leuk geschenk om aan de peter en meter te geven en ideaal voor de om om mee te stoefen 😉 Wist je dat een 2-3-4 de exemplaar 50% korting heeft.
In ieder geval wil ik ze bedanken voor een fijne communie-of lentefeest reportage, we hebben mooi werk geleverd Lore en Arne.
Kijk je hier onder even mee?

Locatie: Fort van Liezele

Bekijk hier ook Lore haar mooie album

“Young Adults” of een communie-of lentefeestreportage van ‘Lore’

Vanaf

  • 111/222
  • Een voorbespreking van hoe we het gaan aanpakken.
  • 30min/1u fotograferen van verschillende poses
  • Een digitale voorstelling van zijn of haar album en het communie- of lentefeestkaartje
  • Mijn ervaring en knowhow krijgen ze er volledig bij.
  • Een backup van alle foto's voor 5 jaar!
  • Tips en Trics om steeds mooi op de foto te staan.

Hoe gaan we te werk ?

Alles is op maat, we bespreken eerst jullie wensen, dat is het belangrijkste. Foto’s maken van je kind zoals jullie het zien. Dan bespreken we de afwerking, en het doel van de foto’s.
Bv. als geschenkjes, van de  lentefeestreportage, voor de grootouders, peter en meter, enz… Dan gaan we 30/60 min foto’s nemen, maar vooral, ons amuseren ;). We maken van hem of haar een topmodel met deze
communiereportage of lentefeestreportage. Na de nabewerking van de foto’s is er een viewingsessie van onze kinderreportage, dan laat ik al het moois zien. Daarna krijgen jullie de foto’s mee in schermresolutie, zodat jullie thuis op jullie gemak alles kunnen herbekijken, daarna kunnen jullie de bestelling plaatsen en binnen de maand werk ik alles af. Kortom de perfecte formule voor een communiereportage of lentefeestreportage.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on google
Share on linkedin
Share on whatsapp

“I have made you and I will carry you; I will sustain you and I will rescue you.”

Vul je dit even in om een afspraak te maken voor een communie-of lentefeestreportage alsjeblief?

Bekijk ook deze andere "young adults" of communiereportage / lentefeestreportage projecten