Hoogstraat 24 A 11

2870 Puurs - Sint Amands

Bel mij

0475 31 74 12

Menu

“Young Adults” of een communie-of lentefeestreportage van ‘Fien’

Je hebt modellen en je hebt modellen, punt. Dan heb je modellen die net dat beetje meer zijn, punt. Fien en Lore zijn net dat beetje meer en als het aankomt om voor de camera te staan voor een communie-of lentefeestreportage dan kan het bij hun wel tellen. Zo heb ik reeds het genoegen gehad om met hun al eens te mogen samenwerken. GEWELDIG en deze communie-of lentefeestreportage kan je HIER eens bekijken maar doe dat straks want deze is zeker de moeite waard.

BIj deze meiskes ontbreekt het niet aan expressie,zonder enig probleem gaan die over van de ene emotie naar de andere, ge moet het maar vragen. Zo was het nu dus Fien haar beurt om te schitteren. Lore schittert al een hele tijd op mijn homepagina met haar krachtige en natuurlijk kunnen zussen niet onderdoen voor mekaar (al was dit geen wedstrijd hoor) dus heeft Fien hier een acte de presence weg gegeven! Een communie-of lentefeestreportage om je vingers van af te lekken als ik het zo mag uitdrukken.

Kijk je even mee naar deze geweldige madammen, hoe ze schitteren voor mijn camera? Je gaat niet teleur gesteld zijn, beloofd.

Dank jullie wel in ieder geval Fien en Lore voor deze “weer” fantastische reportage!

Bekijk hier ook van Fien haar mooie album

Hier nog in combinatie met haar vorige reeks om een mooi geheel te vormen.

“Young Adults” of een communie-of lentefeestreportage van ‘Fien’

Vanaf

  • 111/222
  • Een voorbespreking van hoe we het gaan aanpakken.
  • 30min/1u fotograferen van verschillende poses
  • Een digitale voorstelling van zijn of haar album en het communie- of lentefeestkaartje
  • Mijn ervaring en knowhow krijgen ze er volledig bij.
  • Een backup van alle foto's voor 5 jaar!
  • Tips en Trics om steeds mooi op de foto te staan.

Hoe gaan we te werk ?

Alles is op maat, we bespreken eerst jullie wensen, dat is het belangrijkste. Foto’s maken van je kind zoals jullie het zien. Dan bespreken we de afwerking, en het doel van de foto’s.
Bv. als geschenkjes, van de  lentefeestreportage, voor de grootouders, peter en meter, enz… Dan gaan we 30/60 min foto’s nemen, maar vooral, ons amuseren ;). We maken van hem of haar een topmodel met deze
communiereportage of lentefeestreportage. Na de nabewerking van de foto’s is er een viewingsessie van onze kinderreportage, dan laat ik al het moois zien. Daarna krijgen jullie de foto’s mee in schermresolutie, zodat jullie thuis op jullie gemak alles kunnen herbekijken, daarna kunnen jullie de bestelling plaatsen en binnen de maand werk ik alles af. Kortom de perfecte formule voor een communiereportage of lentefeestreportage.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on google
Share on linkedin
Share on whatsapp

“I have made you and I will carry you; I will sustain you and I will rescue you.”

Vul je dit even in om een afspraak te maken voor een communie-of lentefeestreportage alsjeblief?

Bekijk ook deze andere "young adults" of communiereportage / lentefeestreportage projecten