“Young Adults” of een communie-of lentefeestreportage van ‘Josse’

Vaste klanten hebben is een geweldig iets, het is een teken dat ik het goed doe en dat volgens wat de klant wilt. Dit heb ik dus ook met Christine en Walter en hun drie zonen uit Schriek. Ze hebben me telkens gevraagd om de communie-of lentereportages van hun zonen te fotograferen. Met deze communiefoto’s hebben we in eerste instantie natuurlijk kaartjes en geschenken gemaakt voor vrienden en familie.
Maar ook hebben we het gezin zelf gefotografeerd, we hebben hun moment vastgelegd op die 3 tijden in hun leven. Geweldig om die mannen zo te zien groeien zeg. Nie te doen en zo zalig. Het zijn al echte krachtpatsers geworden en zo tof om ze bezig te zien. Boys will be boys en als ze maar hun krachten kunnen laten zien dan is het in orde 😉 en de pa ook trouwens 😉 kijk maar is mee in hun mooie verhaal dat ik gemaakt heb, top gezin en zeer leuke mensen!

Dank jullie wel voor deze heel leuke communiereportage.
Spijtig genoeg is het gedaan en hebben ze alle 3 hun vormsel gekregen dus ik heb hun aangezet om snel een lief te zoeken 😉 …………  

Locatie: bij 2 heel leuke mensen met een geweldig ontvangst in hun zeer eigentijds huis dat een ongelofelijk verhaal heeft. Dank jullie wel Heidi en Louis voor de mooie fotolocatie.
De Blauwenbessenautomaat in Schriek

Bekijk hier ook zijn mooie communie-of lentefeestalbum

Klik op het album om het groter te kunnen zien.

Dit is een voorbeeld van hoe zijn kaartje eruit kan zien. "Less is more"

“Young Adults” of een communie-of lentefeestreportage van ‘Josse’

Vanaf

  • 111/222
  • Een voorbespreking van hoe we het gaan aanpakken.
  • 30min/1u fotograferen van verschillende poses
  • Een digitale voorstelling van zijn of haar album en het communie- of lentefeestkaartje
  • Mijn ervaring en knowhow krijgen ze er volledig bij.
  • Een backup van alle foto's voor 5 jaar!
  • Tips en Trics om steeds mooi op de foto te staan.

Hoe gaan we te werk ?

Alles is op maat, we bespreken eerst jullie wensen, dat is het belangrijkste. Foto’s maken van je kind zoals jullie het zien. Dan bespreken we de afwerking, en het doel van de foto’s.
Bv. als geschenkjes, van de  lentefeestreportage, voor de grootouders, peter en meter, enz… Dan gaan we 30/60 min foto’s nemen, maar vooral, ons amuseren ;). We maken van hem of haar een topmodel met deze
communiereportage of lentefeestreportage. Na de nabewerking van de foto’s is er een viewingsessie van onze kinderreportage, dan laat ik al het moois zien. Daarna krijgen jullie de foto’s mee in schermresolutie, zodat jullie thuis op jullie gemak alles kunnen herbekijken, daarna kunnen jullie de bestelling plaatsen en binnen de maand werk ik alles af. Kortom de perfecte formule voor een communiereportage of lentefeestreportage.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on google
Share on linkedin
Share on whatsapp

“I have made you and I will carry you; I will sustain you and I will rescue you.”

Vul je dit even in om een afspraak te maken voor een communie-of lentefeestreportage alsjeblief?

Bekijk ook deze andere "young adults" of communie-of lentefeestreportage projecten