Hoogstraat 24 A 11

2870 Puurs - Sint Amands

Bel mij

0475 31 74 12

“Let’s Smash That Cake” of een smosreportage van ‘Ilyass’

“Let’s Smash That Cake” of een smosreportage van ‘Ilyass’

De tweede spaghetti smosreportage is een ware gebeurtenis geweest!! hoe leuk is het toch! en vrijwel zeker dat ze smossen!
Als elke Smash cake reportage zo zou zijn dan was het geweldig 😉
Ik heb bij deze al wat papier gelegd op de grond, ne mens leert bij hé 😉 Choco Mousse was al zoiets maar als dit opdroogt dan is het ook de moeite.

Man man, hij heeft meer dan zijn best gedaan en dat kan je zeker terug zien met het verhaal dat ik van hem gemaakt heb in zijn album. Kijk je hieronder even mee?

Als je geen honger krijgt dan hebben we het niet goed gedaan 😉

Dank jullie wel Miranda en Walter voor opnieuw het vertrouwen in mijn kunnen te steken, we hebben er weer een geweldige reportage bij van jullie mooie 😉 lekkere kleinkinderen.

Bekijk hier zijn geweldig smosalbum

“Let’s Smash That Cake” of een smosreportage van ‘Ilyass’

Vanaf

  • 160
  • Een choco mousse inbegrepen
  • Een digitale voorstelling van zijn of haar album
  • Het ontwerp van de verjaardagskaart inbegrepen
  • Mijn ervaring en knowhow en de opkuis krijg je er volledig bij

Hoe gaan we te werk ?

Alles is op maat, we bespreken eerst jullie wensen. dat is het belangrijkste. We bespreken de afwerkingen, geschenkjes voor de grootouders enz… Dan gaan we 15 min foto’s nemen en we gaan ons amuseren 😉 we gaan voor een echte sjokomoes snoet. Daarna bewerk ik alle foto’s uit onze smosreportage en doe degene met de oogjes dicht er van tussen. Bij een Smash Cake of smosportage hoort natuurlijk ook een viewingsessie, een must zodat ik al het moois kan laten zien. Daarna krijgen jullie de foto’s mee in schermresolutie om alles thuis nog eens te bekijken. Kijk verder in deze info hoe ik alles doorstuur en afwerk alsjeblief van onze smosreportage. Jullie maken rustig een selectie en ik werk binnen de maand alles af.

And Now… Let’s Smash that Cake

 

Share on facebook
Share on pinterest
Share on google
Share on linkedin
Share on whatsapp

To me there is no picture so beautiful as smiling, bright-eyed, happy children; no music so sweet as their clear and ringing laughter. -P.T.Barnum-

Vul je dit even in om een afspraak te maken voor een "let's smash that cake" reportage alsjeblief?

Bekijk ook deze andere "Let's smash that cake" of smosreportage projecten"