“Happy Family” of familiereportage ‘Karina en Marc’

Bij deze familiereportage hebben we gekozen om één van mijn favorieten plekken te bezoeken. Het fort van Liezele. Als je denkt dat het een regenperiode gaat zijn dan is deze locatie meer dan geschikt, we kunnen er zelfs nu ook binnen foto’s nemen. Bij deze familie regende het nu niet maar het is een mooie dankbare locatie. Zo in het groen en dan met die overhangende bomen, een waar paradijsje hier in ons geweldige Puurs. De kinderen kunnen er vrij rondlopen en dat geeft meteen ontspannen foto’s weer. Dat geeft meteen het voordeel dat de ouders dan ook weer ontspannen zijn enz… Een hele mooie professionele familiereportage, boven de 5 personen en ik reken niet per persoon meer. Meerdere uren zijn zeker mogelijk. Voor als je een picknick wilt houden. Bekijk hier het mooie album van deze familie.
Een album heb je al vanaf 158€

Locatie

Bekijk hier ook hun album

“Happy Family” of familiereportage ‘Karina en Marc’

Vanaf

  • 222
  • Een voorbespreking van hoe we het gaan aanpakken.
  • 1u fotograferen van verschillende poses
  • Een digitale voorstelling van jullie album
  • Mijn ervaring en knowhow krijgen jullie er volledig bij.
  • Een backup van jullie foto's voor 5 jaar!
  • Tips en Tricks om steeds mooi op de foto te staan.

Hoe gaan we te werk ?

Alles is op maat, we bespreken eerst jullie wensen. Dat is het belangrijkste. Dan bespreken we de afwerking, zo kan ik bv op het feest zelf al bedankkaartjes maken met de foto’s van de aanwezige gasten. Spaart tijd en veel werk voor jullie en is zo leuk voor iedereen. Is als een geschenkje voor alle aanwezigen. Dan gaan we een uurtje of meer foto’s nemen en we gaan voor die glimlach op de mensen hun gezicht, daar dient deze familiereportage voor, iedereen er happy op. Met de juiste voorbereiding die jullie thuis gemaakt hebben (foto-samenstellingen) missen we zeker niemand. Bijbestellingen die mensen willen, kan naderhand via deze site besteld en verzorgd worden. Met een familiereportage maken jullie veel mensen blij.

Kijk verder in deze info hoe ik het geheel afwerk, alsjeblieft.
Wil je met je gezin alleen eens op de foto, kan beslist hoor en kijk maar eens bij “Awesome Family” of gezinsreportage.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on google
Share on linkedin
Share on whatsapp

“Photography for me is not looking, it’s feeling. If you can’t feel what you’re looking at, then you’re never going to get others to feel anything when they look at your pictures.”
Don McCullin

Vul je dit even in om een afspraak te maken voor een "Awesome family reportage" alsjeblief?

Bekijk ook deze andere "happy family" of familiereportage projecten

Wil jij tips over hoe je mooie foto's neemt met jouw Smartphone?