“Me and my business” of bedrijfsreportage van de firma ‘B&B Villa Tartine’

“Me and my business” of bedrijfsreportage van de firma ‘B&B Villa Tartine’

B&B Villa Tartine valt opnieuw in 2018 in de prijzen en dat is meer dan terecht. Deze B&B Staat dan ook aan de top van deze sector. Tine besteed veel zorg aan haar B&B en ik aan mijn bedrijfsreportages, daarom dat het meteen ook klikte toen we onze babbel hadden gedaan en zo meteen wist welke weg ze wou uitgaan met haar foto’s voor op de site van B&B Villa Tartine. Het was een plezier om de foto’s te nemen, vooral omdat het een moderne B&B Is met een strakke afwerking en vele mooie details die eruit springen. Deze bedrijfsreportage heeft waarschijnlijk zijn werk al meer dan terug betaald, de bezoekers van de site krijgen meteen zin om naar daar te gaan voor een overnachting.
Het is ook een mooie streek waar Villa tarine gevestigd is. Puurs-St-Amands heeft heel wat te bieden dus je maakt er meteen een geweldig verblijf van in combinatie met leuke activiteiten.
De vele plekjes die je zowel met de fiets als te voet kan bezoek zijn veelvuldig aanwezig. B&B Villa tartine ligt in een middelpunt die je naar de vele uitvalswegen leiden, naar de grootsteden en nu ook natuurlijk naar de grote show die nu in Puurs-St-Amands plaats heeft 40-45. Je kan er meteen een weekend van maken en overnachten in deze mooie B&B en gezellig eens gaan eten in de vele top restaurants die deze streek te bieden heeft.

In ieder geval, Tine staat klaar om jullie een zalige nachtrust te bieden 😉

Bedrijfs gegevens

Me and my business

Vanaf

  • 275

excl.btw.

  • Alle bewerkte digitale foto’s op hoge resolutie​ (enkel voor bedrijven)
  • Een online Galerij met alle foto's
  • Meerdere fotoextenties mogelijk
  • Een digitale voorstelling van het album​
  • Mijn ervaring en knowhow krijg je er volledig bij
  • Een backup van 5jaar van al jouw foto's.

Hoe gaan we te werk ?

Alles is op maat, we bespreken eerst het doel en jouw wensen. dat is het belangrijkste, zodat we tijdens deze bedrijfsreportage niet teveel tijd verliezen en het maximum eruit kunnen halen.
Bij thuiskomst bewerk ik alle gemaakte foto’s en haal de niet bruikbare eruit. Daarna stuur ik alles door in 300Dpi, je bekijkt de foto’s, beslist welke aanpassingen eraan gedaan moeten worden.
Je kan ook meteen kiezen in welk formaat je ze wilt hebben.
Kijk verder in deze info hoe ik alles doorstuur en afwerk alsjeblieft.
Indien er vergrotingen moeten gemaakt worden voor op de bureau of in de inkomhal te hangen of adreskaartjes met de nieuwe foto’s dan maak ik graag een voorbeeld op voorhand. Neem alvast eens een kijk naar deze presentaties of hoe ik een perfect voorbeeld kan maken van hoe groot een presentatie wel mag zijn. Laat ons uitpakken met jouw bedrijfreportage.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on google
Share on linkedin
Share on whatsapp

There is only one boss. The customer. And he can fire everybody in the company from the chairman on down, simply by spending his money somewhere else. -Sam Walton-

Vul je dit even in om een afspraak te maken voor een bedrijfsreportage alsjeblief?

Bekijk ook deze andere "Me and my business" of bedrijfsreportage projecten"

Wil jij tips over hoe je mooie foto's neemt met jouw Smartphone?