Hoogstraat 24 A 11

2870 Puurs - Sint Amands

Bel mij

0475 31 74 12

Menu

Een bedrijfsfilm van het ‘advocatenkantoor Schoups’

Een bedrijfsfilm van het ‘advocatenkantoor Schoups’

Een bedrijfsfilm zegt meer dan 60 foto’s. In de nieuwe Social Media is het meer dan belangrijk om een kortfilm te laten zien.
Zelf Facebook komt ermee op de proppen en gaat de concurrentie aan met Youtube. Als deze gigant er al opspringt dan wilt dit iets zeggen. Een voorstelling van een product, komt er een VIP op bezoek, een event, een tutorial of beschrijving van een nieuw product, nieuwjaarswensen, bedrijsfilm, aftermovie, noem maar op. Vandaar dat ook Advocatenkantoor Schoups gekozen hebben om hun seminarie professioneel te laten opnemen en zo een groter publiek aan te spreken.
Het was oorspronkelijk bedoeld om van de hele seminarie een bedrijfsfilm te maken maar ze hebben gekozen om de topics afzonderlijk te laten verschijnen wat het veel aantrekkelijker maakt.

Met doelgerichte animaties maak je jouw bedrijfsfilm af.
Bekijk het voorbeeld hiernaast maar eens of je kan den naam Schoups bij Youtube intypen om al hun topics die we opgenomen hebben te bekijken.

Bedrijfs gegevens

PRIJS Bedrijfsfilm

Vanaf

  • 595
  • Prijs excl.btw
  • 1 u filmen
  • 30 sec promofilm
  • 5 call Outs
  • Monteren en afwerken in 1 uitvoering
  • Muziek

Democratische prijzen voor je bedrijfsfilm

Voor een bedrijfsfilm of promotiefilmpje dienen we eerst na te gaan voor wat je het nodig hebt. We bekijken de plaats, tijdstip, de nodige personen en hoe het filmpje er uiteindelijk dient uit te zien.

Daarna beslissen we welke materialen we nodig hebben en hoeveel volk dat ik nodig heb om jouw fantastisch plan tot een goed einde te brengen. Vrees niet, ik kan ook veel alleen hoor 😉

Daarna komen de draaidag(en) en komt het monteren met nog een viewsessie van het geheel en dan ben je er klaar voor, klaar om jouw bedrijfsfilmpje het www in te sturen.

Daag me uit, ik ga geen moeilijkheden uit te weg en dit zowel in het binnen-als buitenland.

 

Share on facebook
Share on pinterest
Share on google
Share on linkedin
Share on whatsapp

“Vele mislukkingen zijn het gevolg van het feit dat men niet besefte hoe dicht men bij het succes was, toen men het opgaf.” -Thomas Alva Edison-

Vul je dit even in om een afspraak te maken voor een "bedrijfsfilm" alsjeblief?