mijn zwangerschap- en newbornreportages

Een beetje uitleg

Jullie hebben zolang geoefend, gezweet, geroepen en genoten 😉
Het is leuk en als het dan nog lukt dan is dat de kers op de taart hé… Eindelijk, jullie zijn zwanger en het bewijs van jullie liefde is op komst.
Wat is er mooier als bewijs voor later aan je kind te laten zien van
“kijk eens waar jij gezeten hebt in mijn lichaam” ;))
Indien je een goede camera hebt dan kan je er zelf mee aan de slag om mooie foto’s te nemen van je vriendin of vrouw haar ronde buik.
Soms lukken die wel als je wat geduld hebt, oefening baart kunst.
Maar soms lukken ze ook niet en willen jullie toch graag mooie foto’s van de eerste zwangerschap. Het zou zonde zijn dit niet vast te leggen op papier of digitaal. Misschien willen jullie wel speciale foto’s; artistiek, grappig of in zwart/wit. Of willen jullie juist alle striemen en de opgezwollen borsten duidelijk vastleggen.
Wat is er trouwens mooier dan al deze tekenen van zwanger zijn weer te geven en optimaal te fotograferen. Of dachten jullie eventueel al aan heel bijzondere, abstracte foto’s of zelfs de bevalling op foto. Alles is mogelijk.

Hoe doen we het dan juist.

Een reportage van 120€ kan je ook in 2 splitsen: 30 minuten met den dikken buik en 30 minuten als het kindje er is. Dan heb je een mooie samenstelling van beide facetten. Mogelijk willen jullie deze sessies wel voluit goed doen, er zijn veel mogelijkheden.
Ook hier geldt de regel dat we eerst goed afspreken wat we juist willen bereiken met deze fotosessie. Er kunnen perfect kaartjes van de foto’s gemaakt worden.
Hebben jullie al een kaartje gezien dat jullie leuk vonden? Ik kan het in die stijl namaken met foto’s van de reportage erin. Je hebt al een uniek kaartje vanaf 2,50€.

Wat doen we erna

Wat zijn de ideale tijden voor een reportage? Als je niet kiest voor het vastleggen van de evolutie van de zwangerschap, dan zou ik zeggen om zo lang mogelijk te wachten, in maand 7 tot 8 is het perfect. Dan staat alles goed gespannen 😉 wat het mooist is natuurlijk. De toekomstige papa heeft dan ook al de sixpack op een elegante wijze verborgen door eensgezind mee te verdikken en zijn jullie er samen klaar voor.

Als je foto’s van de baby wilt, zijn de eerste 2 maanden en dan ongeveer vanaf de 7de maand interessant, dan drukken ze zich al op en lachen ze al een beetje. Ga beslist eens voor wat voorbeelden kijken op deze pagina op mijn site.
Alvast wens ik jullie een fijne en zorgeloze zwangerschap toe en hoop dit mooie moment in jullie leven te mogen fotograferen.

  • De babyfoto's van Demi
  • De zwangerschaps- en babyfoto's van Sarah en Tim
  • De babyfoto's van Billy
  • De babyfoto's van Mauro
  • De babyfoto's van Christy en Nick
  • De zwanger-babyfoto's van Anja en Stef
  • De babyfoto's van Laurien

Laat ons jullie mooie luxe geboortekaartjes maken. Kom eens langs en we bekijken de mogelijkheden! Misschien zoek je nog een leuke kader of andere presentaties om je fantastisch mooie foto’s in weer te geven. Als je vragen hebt aarzel dan niet om naar mijn eigen handgemaakte kaders te vragen.

Wist je dat je bij het aankopen van jouw album, de gebruikte foto’s erin digitaal meekrijgt! Een album is zoals de diavoorstelling die je kan zien als je op een foto klikt. Niet om in je kast te steken, maar om erop te zetten en om ernaar te kijken!