Mijn modellenreportages

Een beetje uitleg

Meer en meer appreciëren mensen een mooie professionele moedellenfoto.
 Ze zijn het beu van die onscherpe en bewogen foto’s die genomen worden met een gsm of goedkope camera’s. Geef daarom eens een waardebon voor een mooie modellenreportage van je geliefde of aan iemand die je dierbaar is. Jullie dochter wordt 16 jaar en dat mag met een reportage vastgelegd worden. Jullie zoon gaat een opleiding volgen bij de luchtmacht en jullie zouden graag een mooie foto van hem in zijn kostuum hebben.
 Misschien wil je wel dat je paard gefotografeerd wordt, of heb je een nieuwe motor waar je graag mee op de foto staat. De hond die met het bazinneke op de foto gaat. Eigenlijk wil je gewoon dat ene moment eens vastleggen, zonder meer.
 Gewoon zoals het is en dit zonder toevoeging.
 Laat ons bij elkaar zitten en eens praten over hoe je het graag wilt zien.

Waar beginnen we mee?

Wat kan ik voor je doen of waar kunnen we beginnen?

– we beginnen met een babbel zodat we weten wat het eindresultaat moet zijn voor jou en waarvoor gaat het dienen?“
Een zeer belangrijke vraag; of het voor in de living is, of in de keuken, misschien een kadertje voor op je bureau of die ene ondeugende foto voor in de slaapkamer? Willen we dit in de studio of op locatie, hebben we daar een visagiste nodig? Al is een jeans en een mooi stijlvol wit hemd één van mijn favorieten en tijdloos, misschien heb je toch raad nodig van een styliste voor je bedrijfsfoto’s? Wil je een decor of heb je attributen nodig, enz… Misschien wil je in alle discretie op je 40ste toch eindelijk die 
lingerie- of naaktfoto’s laten maken, voor jezelf of als een cadeautje voor je partner. We gaan kijken of we dit hier kunnen verwezenlijken of indien je iets speciaal wil, dan kijken we naar een oplossing op locatie. Misschien wil je met je partner wel die fantasiefoto’s eens uitwerken. Je kan het zo gek niet bedenken, ik sta open voor uitdagingen dus als je iets hebt dat hier niet tussen staat aarzel dan niet om het te vragen alsjeblieft

Wat doen we erna met je fantastische foto's?

Met de foto’s die we gemaakt hebben, kunnen we alle kanten 
uit indien we dit nog niet besproken hebben, misschien heb
 je wel kaartjes nodig om je verjaardagsfeest aan te kondigen.
 Je kan deze luxueuze zwarte kaartjes hier per stuk bestellen in alle maten, zo zijn er geen opstartkosten. Er komt wel een vergoeding voor de opmaak en ontwerp bij die ik nodig heb om dit te realiseren. Misschien hebben je ouders of grootouders nog een kader liggen waar een foto van jullie op maat voor gemaakt kan worden. Ook het professioneel inkaderen neem ik graag voor mijn rekening zodat het mooie geheel binnenin stofvrij blijft en opgehangen kan worden. Heb je trouwens al gehoord van mijn topafwerking “een kader met verlichting achter om je mooie foto erin opgespannen” ?!! Of ga je voor mijn mooie handgemaakte kaders, zeer stijlvol en ze passen in elk interieur. Vraag me ernaar als we eens afspreken om over de reportage te praten.
De meeste reportages zijn op maat gemaakt en er zijn maar weinige waar ik reclame mee mag maken maar hieronder heb je al beslist een paar mooie voorbeelden.

Ik kijk alvast naar je uit!

  • Mijn model Tine
  • Caroline en de vriendinnen
  • Mijn model Martine

Misschien zoek je nog een leuke kader of andere presentaties om je fantastisch mooie foto’s in weer te geven. Als je vragen hebt aarzel dan niet om naar mijn eigen handgemaakte kaders te vragen.

Wist je dat je bij het aankopen van jouw album, de gebruikte foto’s erin digitaal meekrijgt 10 cm x 15 cm op 100 Dpi zonder watermerk voor afdrukken tot A5 ! Een album is zoals de diavoorstelling die je kan zien als je op een foto klikt. Niet om in je kast te steken, maar om erop te zetten en om ernaar te kijken! Gebruik mijn mooie boekensteun ervoor.