Mijn grote smossers of éénjarigen reportages

Een beetje uitleg van Mijn grote smossers reportages.

Dit is een reportage voor de kleinste van de familie 😉 
Hij of zij wordt binnenkort 1 jaar en dat mag gevierd worden 
natuurlijk. Dat eerste jaartje is toch zo speciaal dat je dat ook op een 
speciale manier mag laten vastleggen door mij. Ik heb er het ideale
 en meest smakelijke concept voor gevonden.
De smostaart of 1-jarige reportage! Succes verzekerd!

VOOR 95 € ( 10€ extra voor de chocolade mousse )

We doen ze enkel een broekje aan en we zetten ze in nen oude
 kakkestoel ;)
  Zet ze een smostaart voor hun neus en laat ze maar doen waar ze zo goed in zijn:

SMOSSEN…

Hoe gaat dit in zijn werk?

In het begin weten ze nog niet goed wat er van hun verlangd wordt, thuis proberen jullie het smossen af te leren en dan nu mag dat ineens weer wel allemaal.
Nog beter en leuker is een kom met chocolade mousse (kleine meerprijs), ik heb persoonlijk al gemerkt dat dit een dubbel effect heeft. Laat ze maar even prutsen met de lange houten lepel -waar ze al gene blijf mee weten- en de verwoesting kan beginnen. Lachen geblazen en de taferelen die je dan ziet. Onvergetelijk voor later !

De opkuis achteraf neem ik met veel plezier erbij. Terwijl jij de kleine in de “poembak” aan het wassen bent beneden, neem ik ook daar nog een paar leuke foto’s van.
Dat maakt het mijn job een stuk leuker ;)
 Zalig is het gewoon. Misschien kan je nog een badjasje meebrengen als je dat hebt, gewoon voor het comfort van de kleine. In een 20-tal minuten trekken we al heel wat foto’s. Die bewerk ik nadien en maak er een zeer leuke presentatie van.

Indien je wilt dan kan je hieronder al eens naar een paar voorbeelden gaan kijken. Dit zijn veruit de mooiste presentaties en alle foto’s staan er bijna in.
 Als je wilt maak ik er ook verjaardagskaartjes van door een compilatie van verschillen- de foto’s op een kaartje 13cmx13cm of 20cmx20cm. Voor de peter en de meter kan je ook een copy van het album geven; die zijn namelijk 30% goedkoper of laat me de leukste foto in een mooie kader steken.

Wat doen we erna met je fantastische foto's?

De reacties van “ooohhh, wa hebben jullie gedaan, zo mooi” blijven dan ook niet achterwege. Natuurlijk kan je deze reportage gemakkelijk in een cadeaubon gieten en dit afgeven aan je petekind voor zijn of haar eerste verjaardag. Dan heb je al direct de meest spontane en origineelste foto’s.
 Wat is er nog mooier dan de kleinste in de familie zo te zien genieten! Wat als hij of zij die foto’s als ze 20 zijn nog eens tevoorschijn halen 😉 toen ik klein was dan was dat op het schapenvachtje 😉 met het kuifje vanvoor. Ik geloof dat deze foto’s net iets anders zijn, niet?
…Geef een waardebon als geschenk, je maakt er beslist iemand blij mee!
je kan een voorbeeld op mijn HOME vinden.

  • De Smosser Matthies
  • De smosser Emile
  • De Smosser Sienna
  • De Smosster Emma Elise
  • De Smosser Liv
  • De Smosster Babs
  • De Smosser Basje
  • De Smosser Axl
  • De smosster Iluna

Ik kan na de geweldige smosreportage mooi verjaardagskaartjes maken met de foto’s erop van de reportage.
Ook een geweldig geschenk voor de peter en meter of de grootouders!
Laat het me in een mooie kader steken en je hebt een mooi geschenk om iemand gelukkig te maken.

Je kan anderen de dag zelfs al mooie foto’s meegeven. Kom eens langs en we bekijken de mogelijkheden! Misschien zoek je nog een leuke kader of andere presentaties om je fantastisch mooie foto’s in weer te geven. Als je vragen hebt aarzel dan niet om naar mijn eigen handgemaakte kaders te vragen.

Wist je dat je bij het aankopen van jouw album, de gebruikte foto’s erin digitaal meekrijgt! Een album is zoals de diavoorstelling die je kan zien als je op een foto klikt. Niet om in je kast te steken, maar om erop te zetten en om ernaar te kijken!