Happy family

De grootouders gaan hun jubileum vieren, de ouders zouden al zolang eens een familiereportage laten maken voor die kader aan de muur of er is een verjaardagsfeest. Jullie gaan met de familie picknicken. Er wordt een familie uitstap gemaakt naar de zee, de Ardennen of misschien wel naar de Grand Canyon en jullie willen hier wel foto’s van hebben die niet met de gsm genomen zijn.
Wel, dan ben ik de persoon die mooie spontane en zotte foto’s maakt van je geliefde vrienden en familie. Zijn jullie met meer dan 5 personen dan is deze formule voor jullie. Een familiereportage. Ik vraag geen meerprijs per persoon die erbij is, ik kom gewoon 1 uurtje of meer, zotte, serieuze, maar vooral leuke foto’s nemen van een happy family met hun vriendenkring!

Geef een waardebon af op het feest zelf, bv. mooi ingekaderd en om dan te zeggen “en hier is de fotograaf sé memoe en veva, in deze kader komt later
DE familiefoto.

Bespreek dit tijdig met mij zodat ik de kader kan maken waarin de waardebon komt en later dan DE familiefoto.

Meer moeten ze niet hebben, hun familie, kleinkinderen en vrienden bij elkaar op één foto.

Happy family

Vanaf

  • 222
  • 1u fotograferen en bijkomend uur 126€
  • 20 bewerkte digitale foto’s op hoge resolutie
  • Een digitale voorstelling van jullie album
  • Mijn ervaring en knowhow krijg je er volledig bij.
  • Een backup van jouw foto's voor 5 jaar!
  • Tips en Trics om steeds mooi op de foto te staan.

Hoe gaan we te werk ?

Alles is op maat, we bespreken eerst jullie wensen. Dat is het belangrijkste. Dan bespreken we de afwerking, zo kan ik bv op het feest zelf al bedankkaartjes maken met de foto’s van de aanwezige gasten. Spaart tijd en veel werk voor jullie en is zo leuk voor iedereen. Is als een geschenkje voor alle aanwezigen. Dan gaan we een uurtje of meer foto’s nemen en we gaan voor die glimlach op de mensen hun gezicht. Met de juiste voorbereiding die jullie thuis gemaakt hebben (foto-samenstellingen) missen we zeker niemand. Bijbestellingen die mensen willen, kan naderhand via deze site besteld en verzorgd worden. Met een familiereportage maken jullie veel mensen blij.

Kijk verder in deze info hoe ik het geheel afwerk, alsjeblieft.

 

You need a strong family because at the end, they will love you and support you unconditionally. Read more at:

Bekijk ook deze andere "happy familyprojecten"