Mijn gezinsreportages


Een beetje uitleg

De baby is er en natuurlijk willen de broertjes en zusjes nu wel op de foto met de kleine broer of zus. Het gezin is volledig en jullie willen dan die mooie presentatie voor aan de muur in de woonkamer. Waarschijnlijk hebben jullie al gehoord van de unieke kaders die ik maak. Met een mooie passe-partout in de kader komt jullie gezinsfoto volledig tot zijn recht. De foto’s kunnen perfect genomen worden in de studio, maar gaan jullie naar de zee voor een weekend, dan kom ik gewoon eens langs. Dan komen er enkel de verplaatsings- kosten bij (0,80€/Km). Hebben jullie een picknick gepland op een leuke locatie dan kom ik een uurtje foto’s nemen van jullie in een zeer ontspannen omgeving. Ik heb trouwens een groot tapijt dat je voor 20€ kan huren. Maak iets speciaals van deze reportage. Bekijk wat je wilt laten zien aan de mensen die bij jullie binnenkomen. Willen jullie allemaal bloemen vastnemen, allemaal met een ijsco in de hand die langs alle kanten druipt of met een boterham met 1cm choco ertussen ? Gegarandeerd succes.Willen jullie zelf iets in elkaar knutselen met de kindjes dan hoor ik het graag, jullie kunnen zelf een kader maken waar de genomen foto’s inkomen. Heb je een verfdeur ergens hangen, misschien in het toilet dan kan je daar een leuk fotoverhaal op maken met kleine foto’s van de reportage. Het enige nadeel is dat je dan wat langer blijft zitten op het toilet dus een koelbox met een wijntje en een pintje of fruitsapke erbij is

misschien wel leuk dan 😉

Je kan kiezen wat voor stijl van foto’s we gaan maken. Als de reportage in de studio genomen wordt dan kunnen jullie zelfs 2 outfits gebruiken. Of misschien eindigen in oud ondergoed zoals van vroeger 😉 ja, dat kan ook nog, dat zou wel eens cool zijn.
Je kan dan ook op voorhand al kiezen of je graag zwart/wit foto’s wilt of je laat mij mijn ding doen en dan bekijk ik of het nodig is om ze om te zetten in een andere kleur.

Waar beginnen we mee?

Wat kan je aandoen of meebrengen:

Een shoot is vooral iets heel natuurlijks en ontspannen. Het mooiste voor een shoot of gezinsportret is allemaal hetzelfde aanhebben, met een jeansbroek en een wit hemdje kan je zeker niets verkeerd doen en dat heeft ieder wel in de kast liggen. Je kan natuurlijk steeds met iets gekleurd aankomen en dan eventueel veranderen we van kleding indien nodig. Het is maar wat we eventueel afgesproken hebben of wat je wilt. In ieder geval, eenheid siert in een familie.

Voor de vrouwen is het aangeraden om zeker niet teveel make-up aan te brengen alsjeblieft, je bent veel mooier met een simpel lijntje onder de ogen of als je lippen mooi gekleurd zijn dan een laag fond de teint die enkel tot de halslijn komt. Als je dat wel wilt doen dan is het best dat je dat tot onder de decolleté of tot waar het kleed of hemd gaat aanbrengt zodat het niet enkel het gezicht is. Indien je puistjes hebt dan kan ik het makkelijk met photoshop verwijderen dus daar niet van wakker liggen 😉

Indien je voor lingerie of naaktfotografie kiest dan is het voor beide partijen aangeraden om geen spannende lingerie of ondergoed aan te doen, doe liever een paar uur op voorhand niets aan dan dat het tijdens de shoot heel duidelijk is waar de rekker of BH zijn indruk achter gelaten heeft. Ik kan photoshoppen maar ik kan dat niet op elke foto toepassen hé, dan begrijp je dat dat een meerprijs meebrengt.

Als het voor een kinderreportage is, dan breng je mee waar ze zich gemakkelijk in voelen. Voor baby’s heb ik hier een paar mooie gehaakte hoedjes en broekjes liggen, als je eens iets anders wilt is dat zeer mooi. Ook mooie lintjes voor in het haar, echt schattig ( als ze het willen dragen toch 😉 )

Ook al heb ik hier wat speelgoed liggen, het is handig om een paar van hun vertrouwde speelgoedjes mee te brengen, dat geeft voor hen een goed gevoel en dan zijn ze misschien al een beetje meer op hun gemak.

Indien je ook foto’s wilt van de kleinste in hunne pure dan ook uitkijken voor indrukken van rekkers alsjeblieft, gewoon de pamper wat losser aandoen als het kan.

Wat doen we erna met je fantastische foto's?

Met deze reportage kan je veel mensen blij maken, niet alleen zou het dus schitteren bij jullie aan de muur maar ook bij de bomma. Die zal reuzeblij zijn met een luxe stoefboekje waarin 12 foto’s zitten van 13x18cm of 15x15cm groot. Ideaal om mee te nemen in haar handtas zodat ze kan stoefen bij de vriendinnen. Een kader van 20x20cm past dan weer perfect op de kast.
Een A4 en alle andere formaten kunnen jullie aan de muur hangen in mijn mooie moderne op maat gemaakte kaders of het zelfklevend textiel is ook een topper in mijn assortiment. Zoals jullie misschien al weten kan je ook de digitale foto’s* bekomen. Als je het album aankoopt, dan ontvang je na betaling, meteen al de foto’s die erin staan in je mailbox. Deze kan je probleemloos gebruiken op alle multimedia natuurlijk. Het is altijd leuk als je me tagt wanneer je iets op facebook plaatst. Dan kan ik mee genieten van ons mooie werk.

Een reportage in het buitenland kan ook in de mogelijkheden zitten. Indien jullie op reis gaan en jullie willen dat ik langs kom dan kan dit geregeld worden. Zo is het nog unieker!


  • De Gezinsfoto's van Fasoul
  • De Gezinsfoto's van Greetje Maes
  • De Gezinsfoto's van Kevin en Ellen
  • De Gezinsfoto's van Nikita en ingo
  • De Gezinsfoto's van Talboom
  • De Gezinsfoto's van t'Jampens
  • De Gezinsfoto's van Elke Kerremans
  • De Gezinsfoto's van Gerlinde en de Kids
  • De Gezinsfoto's van Kevin en Debbie
  • De Gezinsfoto's van An en bart

Misschien zoek je nog een leuke kader of andere presentaties om je fantastisch mooie foto’s in weer te geven. Als je vragen hebt aarzel dan niet om naar mijn eigen handgemaakte kaders te vragen.Wist je dat je bij het aankopen van jouw album, de gebruikte foto’s erin digitaal meekrijgt 10 cm x 15 cm op 100 Dpi zonder watermerk voor afdrukken tot A5 ! Een album is zoals de diavoorstelling die je kan zien als je op een foto klikt. Niet om in je kast te steken, maar om erop te zetten en om ernaar te kijken!