Mijn familiereportages ( + 5 personen )


Een beetje uitleg

De grootouders gaan een jubileum vieren, de ouders zouden al zolang eens een familieportret willen hebben of er is een verjaardagsfeest.
Jullie gaan met de familie picknicken, er wordt een familie uitstap gemaakt naar de zee, de Ardennen of misschien wel naar de Gran Canyon
en jullie willen hier wel foto’s van hebben die niet met de gsm getrokken
zijn ;) Wel, dan ben ik de persoon die mooie spontane en zotte foto’s maakt van je dierbare familie.
Zijn jullie met meer dan 5 personen dan is deze formule voor jullie.
Ik vraag geen meerprijs per persoon die erbij is, gewoon een uurke goe zot doen en leuke foto’s nemen van een happy family!
Welk mooier geschenk kan je geven aan je ouders of grootouders dan een kader met daarin een waardebon voor een familiereportage met de woorden,

“hierin komt later ons familieportret…”!

Je kan natuurlijk ook een waardebon geven als iemand een verjaardagsfeest geeft of misschien wel voor een communiefeest.
Iedereen zal er zijn in zijn beste outfit en in happy modus dus dan kan je er van profiteren om samen eens op de foto te gaan.

Hoe maken we het nog leuker?

We nemen van iedereen die binnenkomt een foto, dat kan gebeuren met een gouden kader of met mijn zotte props (snorrekes en zotte tekstbordjes).
De sfeer wordt er meteen ingezet en het ijs is al een beetje gebroken.
Ik wens ieder een fijn feest toe en leid ze door naar het feestvarken dat een beetje verder staat om ze welkom te wensen.
Ondertussen neem ik nog wat sfeerfoto’s, als iedereen er is en nonkel Jos is van het wc dan kunnen we aan de foto’s beginnen.
We starten met een paar groepsfoto’s en ik laat jullie wat zotte poses aannemen.
Daarna kunnen er ook nog aparte foto’s genomen worden van degene die dat wensen; grootouders met de kleinkinderen,
peter en meter bij de communicant, de ouders met hun kinderen, jij met grootvader, de mannen alleen, enz… Mogelijkheden genoeg.

Indien jullie willen dan maak ik een topper onder mijn bedankkaartjes klaar.
Een kaartje met een foto van jullie erop en aan de andere kant een foto van de genodigden per koppel of gezin als ze binnen gekomen zijn.
Zonder meer een succes en je hoeft dan naderhand geen dankkaartjes meer te versturen naar deze mensen!

Wat doen we erna met je fantastische foto's?

Bij thuiskomst bewerk ik de foto’s en ik maak er mijn bekende presentaties van. Als het klaar is, geef ik jullie bericht en kunnen jullie in mijn zaak komen kijken naar het resultaat. Hieronder kan je alvast enkele voorbeelden terugvinden van mijn mooie familiefoto’s.
Nadien stuur ik jullie alle foto’s en de presentatie (met een watermerk) ook nog eens door. Dan kan het allemaal nog eens thuis rustig bekeken worden.
Ook geef ik jullie een link mee naar mijn verkoopsite die jullie dan kunnen doorsturen naar de genodigden.
Zij kunnen, indien gewenst, dan ook zelf foto’s aankopen. Willen ze daar ook een mooi kader voor dan kunnen ze steeds bij mij terecht natuurlijk. We maken er beslist iets moois van.

Veel kijk plezier hé!


  • De familie Philips
  • De familie Rottiers
  • De familie Willaerts
  • De familie Lambrechts
  • De familie Van den Begin
  • De familie Cools-Spiessens
  • De familie Vossius
  • De familie Vergauwen
  • De familie Fasoul

Je kan anderen de dag zelfs al mooie foto’s meegeven. Kom eens langs en we bekijken de mogelijkheden! Misschien zoek je nog een leuke kader of andere presentaties om je fantastisch mooie foto’s in weer te geven. Als je vragen hebt aarzel dan niet om naar mijn eigen handgemaakte kaders te vragen.Wist je dat je bij het aankopen van jouw album, de gebruikte foto’s erin digitaal meekrijgt 10 cm x 15 cm op 100 Dpi zonder watermerk voor afdrukken tot A5 ! Een album is zoals de diavoorstelling die je kan zien als je op een foto klikt. Niet om in je kast te steken, maar om erop te zetten en om ernaar te kijken!


Bewaren

Bewaren